Fri fragt ved køb på min. 500 kr.

Visa Master card Maestro card Mobilepay 30 15 28 20
DIN KURV:
0

Total

DKK 0,00

Gå til betaling

Mere om kaffen

Vores økologiske signatur-espresso består af tre typer økologiske specialkaffer fra Colombia, Guatemala og Honduras.

Espresso laves ofte på Robusta-bønner, da bønnetypen har rigtig stærke egenskaber i forhold til netop denne bryggemetode. Dog kan anvendelsen af robusta-bønner medfører en lidt bitter eftersmag. Vi anvender i stedet en special-bønne fra Honduras, som har de samme kerne-egenskaber i forhold til espresso. Forskellen er, at denne bønne bidrager til en helt anderledes afbalanceret smag og til en flot og fyldig “crema”.

Denne “crema” opstår, når kaffebønnerne tilberedes under højt tryk. Trykket presser olien ud af kaffebønnerne, og det er denne olie, der danner det herlige skum-lag på toppen af en espresso.

Et hurtigt overblik

  • Oprindelse: Colombia, Guatemala og Honduras
  • Kendetegn: cremet
  • Syre: let
  • Ristning: mørk
  • Styke: kraftig
  • Noter: marcipan, nødder og mørk chokolade

15% rabat ved brug af koden: KK15

Se vores kaffer