Fri fragt ved køb på min. 500 kr.

Visa Master card Maestro card Mobilepay 30 15 28 20
DIN KURV:
0

Total

DKK 0,00

Gå til betaling

Kaffe-ansvar

Vi arbejder uforanderligt på at optimere alle vores processer i en bæredygtig retning, der er til gavn for både mennesker og miljø.

Processen fra det spæde kaffebær til en kop friskbrygget kaffe har mange berøringsflader i både natur og kultur. Vi bestræber os på at sikre, at den process er så respektfuld og ansvarlig som muligt, så vi kan forhandle kaffe med god karma.

Vi støtter Verdens Skove ikon.

Vi støtter Verdens Skove

Større kaffeposer, mindre klimaaftryk ikon.

Større kaffeposer, mindre klimaaftryk

Vi støtter bæredygtig kaffefarm ikon.

Vi støtter bæredygtig kaffefarm

CO2-kompensation gennem Climaider ikon.

CO2-kompensation gennem Climaider

Klimavenlige kaffeposer.

Klimavenlige kaffeposer

Kaffe-kvalitet

Vi ønsker at sikre en så høj kaffe-kvalitet som muligt. Den endelige kvalitet af kaffen afhænger af mange faktorer: råvarer, høst, forarbejdning og ristning.

Vores sortiment består af kaffer, der alle er dyrket, høstet og forarbejdet under ideelle forhold.

Alt vores kaffe ristes i et af Danmarks ældste risterier, og vores erfarne kafferister er garant for godt håndværk, ristetraditioner og omhyggelighed i hele processen.

Vores udvalg af kaffebønner byder på alt fra gennemtestede klassikere til en variation af specialkaffer og eksklusiviteter. Vi sikrer en løbende variation af vores sortiment, men klassikerne vil altid være til at finde.

Kaffe & kunst

Vores kaffeposer bærer alle et motiv, der drager inspiration fra dyrelivet og naturen i den enkelte kaffes oprindelsesland. Det vil sige, at hver eneste kaffe-variant hos os har et helt unikt motiv, som findes på kaffeposens etikette. Motiverne er håndtegnede af billedkunstner, Torben Nilsson, som gennem en lang årrække har arbejdet aktivt med bevaring og udvikling af det danske natur- og kulturlandskab.

Vi ønsker at formidle vores værdier og grundsubstans gennem alle leddene i vores virke, og det forsøger vi at fuldende med en unik etikette på det færdige produkt, som vi blandt andet håber kan være med til at sætte fokus på det dyreliv og den natur, der er i hastig tilbagegang i mange af verdens regnskove.

Team Karma Kaffe

Vi elsker kaffe. Så simpelt kan det siges. Det er fantastisk, at stort set en hel planet har et fælles tilhørsforhold til den lille røde stenfrugt, som gennem en forunderlig rejse bliver til den fantastiske drik, vi kalder kaffe.

Vores værdisæt er rigtig godt afstemt i forhold til at drive Karma Kaffe. Vi har en fælles og ufravigelig grundtanke om at forhandle friskristet kaffe med omtanke for både mennesker og miljø.

Mennesker bag Karma Kaffe.

Vi samarbejder med Verdens Skove

For hvert kilo kaffe du køber, donerer vi 2 kroner til Verdens Skove, som for hver eneste krone sikrer bevarelsen af 2,3 m2 regnskov i Nicaragua. Det betyder, at du er med til at sikre bevarelsen af 4,6 m2 regnskov for hver eneste kilo kaffe, du køber hos os.

Støtten går helt specifikt til bevarelse af regnskov i det biologiske reservat, Indio Maíz, som rummer et rigt dyre- og planteliv.

Læs mere om det fantastiske stykke bevaringsarbejde, som Verdens Skove udfører i blandt andet Indio Maíz.

Verdens Skove sponser logo 2022.

CO2-kompensation gennem Climaider

På vegne af Karma Kaffe kompenserer Climaider, for hvad der svarer til minimum to gange CO2-udledningen af alle vores kaffer - herunder høstning, forarbejdning, transport, ristning, emballage og transport.

Gennem vores medlemskab af Climaider støtter vi ligeledes en række grønne projekter, der alle er certificeret af WWF initiativet Gold Standard eller Verified Carbon Standard.

Se vores certifikat hos Climaider.

Climaider klimapositiv x2

Forkæl dig selv & dine nærmeste

Køb kaffe med god karma

15% rabat ved brug af koden: KK15

Se vores kaffer