Fri fragt ved køb på min. 500 kr.

Visa Master card Maestro card Mobilepay 30 15 28 20
DIN KURV:
0

Total

DKK 0,00

Gå til betaling

Introduktion

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger via cookies, som bruges til at føre statistik, optimere vores indhold og til at styrke målretningen af annoncer fra os og vores annoncører.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, når du besøger vores hjemmeside, bør du kun tillade nødvendige cookies (se samtykke).

Cookies

Vi anvender cookies på hjemmesiden til følgende overordnede formål:

  • Funktionalitet
  • Statistik
  • Målretning af annoncer

En cookie er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobiltelefon eller tilsvarende enhed. Cookies kan ikke forårsage skade (f.eks. virus) på din enhed.

Det er muligt at slette alle cookies. Ligeledes er det muligt at blokere cookies med undtagelse af cookies, der er nødvendige for hjemmesidens funktionalitet. Se vejledning: cookiehandtering

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der er præciseret i oversigten nedenfor.

Vi har uddybet hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. i forbindelse med et køb.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, adresse, mailadresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med et køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om cookies. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at oplysningerne slettes eller rettes. Henvendelse herom kan ske til: hello@karmakaffe.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Karma Kaffe IVS
A.P. Møllers Allé 9A
2791 Dragør
Telefon: 30152820
Email: hello@karmakaffe.dk

Samtykke

Dit aktuelle samtykke: Samtykke ikke afgivet, kun nødvendige cookies tillades.
Dit samtykke gælder for følgende domæner: karmakaffe.dk

Sidst opdateret d. 22-01-2020

Vi kan se, at du bruger Internet Explorer

Internet Explorer er forældet, og Microsoft laver ikke længere sikkerhedsopdateringer.Af denne grund understøtter vores webshop ikke længere denne browser.For at få adgang til vores hjemmeside, anbefaler vi stærkt, at du anvender en anden browser..

Find en anden browser her

E-mail: hello@karmakaffe.dk

s