Fri fragt ved køb på min. 500 kr.

Visa Master card Maestro card Mobilepay 30 15 28 20
DIN KURV:
0

Total

DKK 0,00

Gå til betaling

Nedenstående handelsbetingelser er gældende for alle leverancer fra karmakaffe.dk.

Levering: Levering af varer fra karmakaffe.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer i Danmark sker med GLS. Leveringstiden er indenfor 1-2 hverdage, hvis varen er på lager. Vi gør opmærksom på, at du selv bærer risikoen for bortkomst eller beskadigelse, hvis en pakke må stilles uden kvittering for modtagelse.

Risikoen for varerne: Risikoen for varer købt hos karmakaffe.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Reklamationer og eventuelle fejl eller mangler ved levering fra karmakaffe.dk skal påberåbes i rimelig tid* efter, at du har opdaget fejlen.

* Rimelig tid er inden for 2 måneder af konstateringen af fejlen/manglen. Hvis du opdager en fejl eller mangel, skal du omgående rette henvendelse til karmakaffe.dk.

For varer med begrænset holdbarhed er din klagemulighed afgrænset til den holdbarhedsperiode, karmakaffe.dk har stillet dig i udsigt. Der kan ikke klages over varer, der er gået itu på grund af unaturligt og/eller direkte hårdt slid.

Reklamation og fortrydelsesret

Reklamation: Som kunde hos karmakaffe.dk har du reklamationsret, som gælder i 24 måneder. Det betyder, at du kan klage over fejl og mangler ved vores produkter, som er opstået inden for 24 måneder efter købet. Forudsætningerne for at kunne reklamere er, at fejlen i forhold til varen ikke er opstået som resultat af forkert anvendelse eller skadeforvoldende adfærd, og at du gør opmærksom på fejlen eller manglen i rimelig tid (inden for 2 måneder af opdagelse af fejlen/manglen). Dog kan din ret til at reklamere ophøre før udløbet for reklamationsfristen, såfremt varen er slidt op inden fristens udløb, som resultat af naturlig brug/anvendelse.

Fortrydelsesret: Der gives 14 dages fortrydelsesret på varer købt i vores webshop. Fra den dato du gør brug af din fortrydelsesret, har du 14 dage til at returnere varen. Du har pligt til at returnere varerne i original emballage og i nøjagtig samme stand og mængde, som de er modtaget. Klik her for mere information om Forbrugeraftaleloven.

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses-eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret. F.eks. hvis du åbner en pose kaffe.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelsen af varen uden samtidig at give en tydelig, skriftlig meddelelse om dette.

Returnering

Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret betaler du selv for fragten. Nægter du modtagelse eller afhenter du ikke pakken på posthuset eller i pakkeboks, så vil pakkefirmaet sende din pakke retur på Karma Kaffes regning. Dette beløb bliver fratrukket det tilbagebetalte beløb.

Din pakke skal sendes retur til vores risteri på adressen:

Hvidkærvej 27 B 5250 Odense SV Att: returvarer - Karma Kaffe

Pris og betaling

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via: Visa dankort, Visa, MasterCard, Maestro og MobilePay. Alle priser på web-adressen karmakaffe.dk er inkl. moms.

Ønsker du at klage?

Hvis du ønsker at indgive en klage over Karma Kaffe, kan du rette henvendelse til Forbrugerklagenævnet. De informationer, du skal bruge for at angive en klage over os til forbrugerklagenævnet, finder du herunder:

Adresse: A.P Møllers Allé Postnr. og by: 2791 Dragør Tlf.: 30 15 28 20 Hjemmeside: karmakaffe.dk

Privatlivspolitik

Læs mere om vores privatlivspolitik.

15% rabat ved brug af koden: KK15

Se vores kaffer