Mere om kaffen
Vores økologiske signatur-espresso består af tre typer økologiske specialkaffer fra Colombia, Guatemala og Honduras.
Espresso laves ofte på Robusta-bønner, da bønnetypen har rigtig stærke egenskaber i forhold til netop denne bryggemetode. Dog kan anvendelsen af robusta-bønner medfører en lidt bitter eftersmag. Vi anvender i stedet en special-bønne fra Honduras, som har de samme kerne-egenskaber i forhold til espresso. Forskellen er, at denne bønne bidrager til en helt anderledes afbalanceret smag og til en flot og fyldig “crema”.
Denne “crema” opstår, når kaffebønnerne tilberedes under højt tryk. Trykket presser olien ud af kaffebønnerne, og det er denne olie, der danner det herlige skum-lag på toppen af en espresso.
Et hurtigt overblik
- Oprindelse: Colombia, Guatemala og Honduras
- Kendetegn: cremet
- Syre: let
- Ristning: mellem
- Styrke: kraftig
- Noter: marcipan, nødder og mørk chokolade
En Kundes oplevelse
"Karma's Signatur Espresso er intet mindre en FANTASTISK! Jeg laver espressokaffe hver morgen på min espressokande og det er seriøst den bedste kaffe der kan opdrives til formålet. Flere af mine venner har helt uopfordret kommenteret kaffen, når de har været på besøg. Så ja - det er virkelig en kaffe, hvor smagen er helt i top!"
