Fri fragt ved køb på min. 500 kr.

Visa Master card Maestro card Mobilepay 30 15 28 20
DIN KURV:
0

Total

DKK 0,00

Gå til betaling

Mere om kaffen

Historien beretter, at det skulle være en gedehyrde i Etiopien, der for flere tusinde år siden var den første til at opdage kaffen og dens virkning, da han så dine geder rende euforisk rundt efter at have spist nogle kaffebær. Herfra tog kaffen sit afsæt, og i dag er kaffeindustrien den næststørste i verden.

I Etiopien ligger regionen Sidamo, og i Sidamo ligger byen Yirgacheffe, hvor bønnerne, vi har brugt til vores kaffe, stammer fra. Etiopien Sidamo-kaffen er en fyldig, blød og syrlig mellemristet kaffe, der bærer noter af citron, lys chokolade og en næsten blomsteragtig smag. Den er lavet på særligt udvalgte bønner fra Yirgacheffe, hvor bønnerne dyrkes i højlandet, 1800-1200 meter over havets overflade.

På verdensplan er det en værdsat kaffe, blandt andet som følge af dens enestående syre, komplette krop og karakteristiske smag. Denne kaffe er en etiopisk smagsoplevelse, der kan slå benene væk under selv de mest garvede kaffedrikkere.

Et hurtigt overblik

  • Oprindelse: Etiopien
  • Kendetegn: frisk
  • Syre: mild
  • Ristning: mellem
  • Styke: mellem
  • Noter: blomster, citron & lys chokolade

15% rabat ved brug af koden: KK15

Se vores kaffer