Fri fragt ved køb på min. 500 kr.

Visa Master card Maestro card Mobilepay 30 15 28 20
DIN KURV:
0

Total

DKK 0,00

Gå til betaling

Mere om kaffen

Kaffe kom til Panama med europæiske immigranter i 1800-tallet. Kaffedyrkningen i Panama tog sit afsæt fra Chiriqui-provinsen (også kaldet “Måne-dalen” af Panamas oprindelige befolkning), og det er netop her, at Panama Geisha Honey dyrkes. Nærmere bestemt dyrkes kaffen i Boquete-regionen, som er den ældste og mest velkendte region af i alt tre kaffeproducerende regioner i provinsen. Kaffen dyrkes 1.400-1.700 meter over havets overflade.

Regionen er kendt for en meget stærk infrastruktur for både transport og forarbejdning. Det bidrager positivt til kvaliteten og ensartetheden i produktionen.

Lige netop denne kaffe-variant, Geisha, er konsekvent med i toppen, når vi taler om verdens bedste kaffe. Det er en af de mest rene og fine kaffer, der findes på markedet.

Når Panama Geisha Honey skænkes, bliver man først mødt af et aroma-hav af citrus og blomster. Kaffen er yderst harmonisk, og den har en silke-blød, cremet tekstur. Smagsnoterne er meget elegante, og den trænede pallette vil kunne opfange noter af sort te, sukkerrør, passionsfrugt, citrusfrugter, mango, papaya o.lign. I modsætning til mange andre kaffer opretholder Panama Geisha Honey sin fantastiske smag, når den køler af.

Panama Geisha er en yderst eksklusiv, prisbelønnet og harmonisk kaffe fra aller øverste hylde, der har smagsnoter af bl.a. citrusfrugter, sort te og mango.

Et hurtigt overblik

  • Oprindelse: Panama
  • Kendetegn: velsmag
  • Syre: mellem
  • Ristning: mellem
  • Styrke: mellem
  • Noter: mango, sort te og citrusfrugter

Vi kan se, at du bruger Internet Explorer

Internet Explorer er forældet, og Microsoft laver ikke længere sikkerhedsopdateringer.Af denne grund understøtter vores webshop ikke længere denne browser.For at få adgang til vores hjemmeside, anbefaler vi stærkt, at du anvender en anden browser..

Find en anden browser her

E-mail: hello@karmakaffe.dk