Fri fragt ved køb på min. 500 kr.

Visa Master card Maestro card Mobilepay 30 15 28 20
DIN KURV:
0

Total

DKK 0,00

Gå til betaling

Mere om kaffen

Kaffen stammer fra Tarrazú-regionen i Costa Rica, og den dyrkes i 1600-1900 meter over havets overflade. Tazzazú er området, hvor pionerer indledte eksporten af kaffe fra Costa Rica til den store verden.

Der er fokus på bæredygtighed og kvalitet i dyrkelsen af Jaguar Yellow Honey. Kun udvalgte farme får lov at dyrke kaffen.

Ved en såkaldt “honning-forarbejdelse” fjernes skinnet fra kaffebærene, og det klæbrige plante-stof lader man sidde på selve bønnerne. Når plante-stoffet tørrer ind, efterlader det en ravfarvet substans, der minder lidt om honning. Deraf kommer navnet. Kaffebønnerne får ligeledes en honning-lignende farve af processen, inden de ristes.

Jaguarens levevilkår er truet i store dele af Sydamerika, og hele projektet omkring Jaguar Yellow Honey søger at forbedre levevilkårene for jaguarerne.

Jaguar Yellow Honey er en afbalanceret kaffe til enhver lejlighed, der har smagsnoter af tørrede frugter, brun sukker og honning.

Et hurtigt overblik

  • Oprindelse: Costa Rica
  • Kendetegn: velafstemt
  • Syre: mellem
  • Ristning: mellem
  • Styrke: mellem
  • Noter: honning, brun sukker og tørrede frugter
Kaffeplante

Vi holder ferie

Vores risteri holder lukket i uge 30, 31 og 32 grundet ferie. Ristning og levering af kaffe bliver derfor ikke håndteret i den periode. I ønskes alle en god sommer!

Kaffeplante

Vi kan se, at du bruger Internet Explorer

Internet Explorer er forældet, og Microsoft laver ikke længere sikkerhedsopdateringer.Af denne grund understøtter vores webshop ikke længere denne browser.For at få adgang til vores hjemmeside, anbefaler vi stærkt, at du anvender en anden browser..

Find en anden browser her

E-mail: hello@karmakaffe.dk