Fri fragt ved køb på min. 500 kr.

Visa Master card Maestro card Mobilepay 30 15 28 20
DIN KURV:
0

Total

DKK 0,00

Gå til betaling

Mere om kaffen

Kaffefarmen “Las Manos Coffee” blev etableret i 1940, og den drives nu af tredje generation med Claudia & Sabrina Albir i spidsen for foretagendet. Farmen befinder sig 1.300 meter over havets overflade i landsbyen Las Manos i den sydøstlige del af Honduras.

I 2015 begyndte Claudia & Sabrina at arbejde intensivt på at sikre bedre kaffekvalitet, en mere bæredygtig produktion samt bedre forhold for lokalsamfundet. Det er allerede lykkedes dem at bygge et familie-bibliotek, er tilgængeligt for alle i landsbyen. Her har folk adgang til bøger, kurser, børnepasning mv. Deres næste mål er at få råd til at blive økologisk certificeret.

Kaffen købes direkte fra Las Manos Coffee via direct trade, og vi betaler bevidst overpris i forhold til verdensmarkedspriserne, således vi kan hjælpe farmen med at realisere de spændende projekter og ambitioner.

Honduras Las Manos er en velafstemt specialkaffe, der appellerer til de fleste kaffe-elskere. Kaffen har smagsnoter af chokolade og karamel.

Et hurtigt overblik

  • Oprindelse: Honduras
  • Kendetegn: velafstemt
  • Syre: let
  • Ristning: mellem
  • Styrke: mellem
  • Noter: chokolade og karamel

Vi kan se, at du bruger Internet Explorer

Internet Explorer er forældet, og Microsoft laver ikke længere sikkerhedsopdateringer.Af denne grund understøtter vores webshop ikke længere denne browser.For at få adgang til vores hjemmeside, anbefaler vi stærkt, at du anvender en anden browser..

Find en anden browser her

E-mail: hello@karmakaffe.dk