Fri fragt ved køb på min. 500 kr.

Visa Master card Maestro card Mobilepay 30 15 28 20
DIN KURV:
0

Total

DKK 0,00

Gå til betaling

Mere om kaffen

Kaffen stammer fra farmen "El Laurel" i området Nariño, som er en af de mest anerkendte kaffe-regioner i Colombia. Nariño er en usædvanligt højtliggende region i det vestlige Colombia, hvor kaffen dyrkes i 1.700-2.000 meter over havets overflade.

I Nariño høstes kaffen én gang om året, og kaffen håndplukkes omhyggeligt. Det er kun de mest modne bær, der plukkes, og plukkerne roterer mellem alle træerne med 8-10 dages mellemrum for at sikre optimalt udbytte og optimal kvalitet af kaffebønnerne.

Der er faciliteret et stærkt fællesskab blandt farmene i regionen. Det gør, at kaffebønderne har styrket deres levegrundlag markant. Der er skabt nogle rammer, der gør det muligt at dele knowhow og sikre en meget høj kvalitet af kaffeproduktion - i samspil med en forøgelse af velstanden for bønderne og nærmiljøet i det hele taget. De fleste kaffe-farme er nu på tredje generation, og de stolte traditioner fortsætter under bedre og bedre vilkår.

Colombia El Laurel er en afbalanceret kaffe med en kompleks smagsprofil. Kaffen har en let og frugtig syrlighed, og den har smagsnoter af mælkechokolade.

Et hurtigt overblik

  • Oprindelse: Colombia
  • Kendetegn: nuanceret
  • Syre: let
  • Ristning: mellem
  • Styrke: mellem
  • Noter: mælkechokolade
Kaffeplante

Vi holder ferie

Vores risteri holder lukket i uge 30, 31 og 32 grundet ferie. Ristning og levering af kaffe bliver derfor ikke håndteret i den periode. I ønskes alle en god sommer!

Kaffeplante

Vi kan se, at du bruger Internet Explorer

Internet Explorer er forældet, og Microsoft laver ikke længere sikkerhedsopdateringer.Af denne grund understøtter vores webshop ikke længere denne browser.For at få adgang til vores hjemmeside, anbefaler vi stærkt, at du anvender en anden browser..

Find en anden browser her

E-mail: hello@karmakaffe.dk