Fri fragt ved køb på min. 500 kr.

Visa Master card Maestro card Mobilepay 30 15 28 20
DIN KURV:
0

Total

DKK 0,00

Gå til betaling

Mere om kaffen

Den eksklusive kaffe stammer fra Cerrado Mineiro-regionen i Brasilien. Den brede smagspalette som opleves ved denne arabica-kaffe (Red Catuai), er et resultat af en stor variation af kultivarer, terroir (vækstforhold) og forarbejdningsmetoder. Kaffen dyrkes 1099 meter over havets overflade.

Kaffen gennemgår en såkaldt mapping-fase, hvor den bliver identificeret i en hel stribe forhold, der gør, at den kan kaldes for single-estate. Det betyder, at kaffen kan spores temmelig nøjagtigt i forhold til geografi, vækstforhold og meget andet (en slags fingeraftryk for kaffe). Det er kendetegnende for kaffe af høj kvalitet, og studiet af hver enkelt kaffe-variant gør, at der hele tiden kan optimeres på kvaliteten og smagsprofilen.

Brasilien Paradão er en afbalanceret og harmonisk arabica-kaffe med en tydelig struktur, der har smagsnoter af æbler, grapefrugt, chokolade og honning.

Et hurtigt overblik

  • Oprindelse: Brasilien
  • Kendetegn: harmonisk
  • Syre: mellem
  • Ristning: mellem
  • Styrke: mellem
  • Noter: grapefrugt, chokolade, æbler og honning
Kaffeplante

Vi holder ferie

Vores risteri holder lukket i uge 30, 31 og 32 grundet ferie. Ristning og levering af kaffe bliver derfor ikke håndteret i den periode. I ønskes alle en god sommer!

Kaffeplante

Vi kan se, at du bruger Internet Explorer

Internet Explorer er forældet, og Microsoft laver ikke længere sikkerhedsopdateringer.Af denne grund understøtter vores webshop ikke længere denne browser.For at få adgang til vores hjemmeside, anbefaler vi stærkt, at du anvender en anden browser..

Find en anden browser her

E-mail: hello@karmakaffe.dk